Linkkejä

Team Rynkeby – God Morgon

Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Team Rynkeby Finland

Suomessa on useita joukkueitta ympäri Suomea. Suomen tiimi koostuu sadoista pyöräilijöitä ja kymmenistä vapaaehtoisia taustatiimin jäsenistä ja huoltohenkilöistä. Suomessa Team Rynkeby – God Morgonin keräämät varat ohjataan lasten syöpäsairauksien tutkimukseen ja hoitojen kehitykseen Aamu Säätiön kautta, sekä syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheidensä tukemiseksi valtakunnallisesti Sylva ry:n kautta.

Team Rynkeby Helsinki

Helsingin joukkue koostuu yli 40 pyöräilijästä ja yli kymmenstä vapaaehtoissena taustatiimissä toimivista henkilöstä. Ilman valmennusta, huoltoa ja taustatiimiä joukkue ei toimisi. Meitä voi kohdata kauden aikana eri tapahtumissa, kuten Redin kutsuvierasavajaisissa ja Jokereiden kotiotteluissa keväällä.

Sylva Ry

Sylva tukee syöpää sairastavia lapsia, nuoria ja nuoria aikuisia sekä heidän läheisiään.

Aamu säätiö

Aamu Suomen lastensyöpäsäätiön tavoitteena on mahdollistaa parasmahdollinen hoito syöpään sairastuneille lapsille. Se kohdistaa varoja lasten syöpähoidon tutkimukseen ja hoidon kehityshankkeisiin.